Raceworz


«Forrykende Europa-debut» skriver Romerikes Blad over to sider i mandagens utgave. Godt oppsummert mener vi, dog er vi noe inhabile 😊 En Motorfest uten sidestykke er også en god beskrivelse av lørdagens Raceworz.

Raceworz er tatt med over Atlanteren fra California av Matt Chilcote, Wayne Chan og Marshall Angel, godt hjulpet av Daniel Mendoza. I strålende solskinn inviterte vi sammen med Raceworz USA til historiens første Raceworz på norsk jord.

Gardermoen Raceway var fullstappet av aktiviteter og utstillere og bød på noe for alle og enhver:

For de minste fantes det hoppeslott og de kunne få godis av Cookie Monster og Elmo.

På dragstrip’en var det kjøring hele dagen for både to- og fire hjulede, og alle kunne teste bilen sin i klassen Fun Run. I tillegg ble det avholdt eksos og bil-limbo konkurranse. Det ble tid til mye kjøring for deltagerne noe de var godt fornøyde med.

Våre ambassadører Alf Marius Loe Sandberg og Emil Johansen Reinsborg fikk også testet sine kjøretøy. Alf Marius på dragstripa med sin Seven Racing bil og Emil i burn out’en, som klarte kunststykket og slite ut et sett med dekk allerede fredag kveld 😊

Men ikke nok med det, vi fylte selvfølgelig resten av plassen med utstillere og utstillingsbiler. Pontus Karlson/Westcoast Motorshow hadde tatt vegen fra Vänersborg i Sverige, Alexander Kristiansen fra Backyard Engineering var på plass og Fjellestad Landhandleri fra Nes hadde tatt turen med et lite utvalg fra sin butikk. I tillegg til flere utstillere som også hadde tatt turen til Gardermoen.

Arrangementets hovedsponsor, Manimal Energy Drink hadde med seg Kenneth «Fast Kenny» Moen som testet driftebilen på dragstripa til ellevill jubel. Kenneth Moen ble også kåret til Best In Show av dagens dommerpanel. Se resultatliste lengre ned på siden 😊

150 frivillige var i sving denne lørdagen og dagen var stappet full av utallige aktiviteter, i tillegg til de allerede nevnte ovenfor kunne du ta en helikoptertur med gutta i Helitrans; Erik Andersson og Sondre Norheim, du kunne se cheerleaderene fra Super Crew Lakers utføre akrobatiske hopp (som undertegnede aldri skal prøve å etterligne = #brukketlårhals). Det hele var krydret med Hollywood skuespilleren Noel G kjent som Hector i Fast 1 & 7, Honda Pro Jason, Johnny fra Toy Shack og Britany Murata.

Dagen ble avrundet med et digert Streetmeet med god hjelp av DJ Pizza$lut – god stemning mye folk!!

«Engaging the community mixed with fans of The Fast and The Furious – Car Show mixed with dragracing, drifting and stance”

– kort oppsummert av Matt Chilcote, Raceworz USA

Prisliste!

Car Limbo – Mazda Miata (navn på eier mangler, ta gjerne kontakt)

Exhaust – Kenneth Moen

Burnout – (Navn mangler – ta gjerne kontakt)