© 2017 NMK Streetcars

May 8, 2018

March 31, 2018

February 11, 2018

November 5, 2017

Please reload

Siste innlegg

Oppgradering av nettsider

August 6, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

 

«Forrykende Europa-debut» skriver Romerikes Blad over to sider i mandagens utgave. Godt oppsummert mener vi, dog er vi noe inhabile 😊 En Motorfest uten sidestykke er også en god beskrivelse av lørdagens Raceworz.

Raceworz er tatt med over Atlanteren fra California av Matt Chilcote, Wayne Chan og Marshall Angel, godt hjulpet av Daniel Mendoza. I strålende solskinn inviterte vi sammen med Raceworz USA til historiens første Raceworz på norsk jord.

 

 

Gardermoen Raceway var fullstappet av aktiviteter og utstillere og bød på noe for alle og enhver:

For de minste fantes det hoppeslott og de kunne få godis av Cookie Monster og Elmo.

 

På dragstrip’en var det kjøring hele dagen for både to- og fire hjulede, og alle kunne teste bilen sin i klassen Fun Run. I tillegg ble det avholdt eksos og bil-limbo konkurranse. Det ble tid til mye kjøring for deltagerne noe de var godt fornøyde med.

 

Våre ambassadører Alf Marius Loe Sandberg og Emil Johansen Reinsborg fikk også testet sine kjøretøy. Alf Marius på dragstripa med sin Seven Racing bil og Emil i burn out’en, som klarte kunststykket og slite ut et sett med dekk allerede fredag kveld 😊