Alf Marius Loe Sandberg gjestet Nürburgring


For de som følger vår ambassadør Alf Marius Loe Sandberg på Facebook og Instagram la sikkert merke til at 18 åringen hadde tatt turen til Nürburgring i helgen som var. Det er mange som reiser til Nürburgring for å få med seg noen av løpene der nede, men det var ikke først og fremst derfor Sandberg dro med seg pappa Sandberg og dro sydover.

«For å få lov til å kjøre løp på Nürburgring Nordschleife trenger man egen lisens» forteller Sandberg. I år satser unggutten knallhardt, og å få kjøre løp på Nürburgring er målet.

Selve lisensen består av en teori del på 2,5 timer, deretter skal det kjøres 16 runder rundt Nordschleife. 8 av de 16 rundene kjører man bak instruktøren og de resterende 8 kjører man alene rundt på banen. For Sandbergs del gikk dette veldig bra og lisensen er i boks😊

«Dette var en opplevelse som var veldig spesiell fordi det er noe jeg har drømt om i flere år, og som endelig har gått i oppfyllelse» forteller Sandberg videre.

I helgen ble det første RCN løpet kjørt for sesongen og det ble også kjørt kvalifisering til 24 timers løpet. Resten av helgen ble tilbragt på Nürburgring med storebror Oskar, som dette året kjører for Teichmann Racing.

«En veldig bra helg» oppsummerer Sandberg før han legger til at det var veldig morsomt å være der nede å føle på stemningen, og å få sine første runder på den legendariske banen.

#SandbergMotorsport #alfmariusloesandbeg #alfmariussandberg #OskarSandberg #Nürburgring #RCN #Nordschleife #Tyskland #racing #nmkstreetcars #Streetcars #streetcarsno #streetcarsambassador #nmkstreetcarsambassador

Utvalgt innlegg