Automessen


Når Oslo Motor Show stenger dørene i slutten av oktober tenker alle bilentusiastene at det nå endelig skal de få tid til å gjøre noen oppgraderinger eller pusse litt på «gliset» de allerede har. Det er jo leeenge til våren og bilsesongen starter…… POFF… FEIL! Denne vinteren har det vært både bilmesse i Malmø førsten helgen i desember og nå i februar: Automessen i Lillestrøm. Vinterdvalen blir dermed bare kortere og kortere, så om du tenkte å legge deg i hi i garasjen over vinteren, glem det. Sesongen 2018 er allerede i gang 😊

Bilbransjens fagmesse

Automessen er en åpen fagmesse, som arrangeres hvert tredje år. Årets messe var den største til nå med hele 160 utstillere. Selve messen var sentrert rundt C, D og E hallen. Små og store firmaer var representert. Messen var spekket med seminarer, produktvisninger, konkurranser og aktiviteter.

Torsdag var det langåpent på Lillestrøm med Mekanikerkveld. De som hadde tatt turen innom fikk med seg litt faglig inspirasjon, underholdning og kebab 😊

Club Street

Nytt av året var Club Street i Hall D, der vi hadde en liten stand i godt selskap med ACC Eidsvoll, Volkswagen Audi Car Club Norway, E30 Meet, Oslo Motor Show, Amcar Lillestrøm og Gatebil. På vår stand hadde vi med oss vår ambassadør Emil Johansen Reinsborg og hans BMW E30 318is, Erik Ealoken Løken og hans Porsche 944 og Thomas Føllings Evo fra 2Fast 2Furious.

Drømmen om Nürburgring

I D hallen kunne du teste kjøreferdighetene hos Hakro Bank Motorsport. De søkte like godt etter en racing fører noe som selvsagt trakk mange med en hemmelig drøm om å kjøre racing på de store banene, men også mange skuelystne.

Oppstart 2018

Og med det er 2018 sesongen i gang, en myk start sådan…

Next up: Påskeferie på Bilsport Performance and Custom Motor Show i Jönköping 😊