Off season er promoteringstid


Promotering er en del av hverdagen i en hvilken som helst idrett. Vår ambassadør Alf Marius Loe Sandberg har hatt en travel helg. Fredag var han tilstede på Norsk Bilsport forbunds årlige premieutdeling og mottok gullmedaljen for sin NM seier i Seven racing og sølvmedaljen for 2. plassen i GT 4 racing.

Og som ordtaket sier, helt om natten – helt om dagen.

Lørdag morgen, etter noen små timer på øyet var Sandberg på farten igjen. Bilen ble lastet opp på henger, laurbærkransen hektet ned fra veggen og noen av premiene ble stappet ned i bag’en og fraktet til Amfi Eurosenteret i Vormsund.

(Nå tenker sikkert noen av dere «hvor i hule heite er Vormsund?». Joda det lille tettstedet Vormsund er Sandbergs hjemsted og Amfi Eurosenteret det lokale senteret).

Midt blant shoppingglade familier fant vi Sandberg med sin Altezza, i tillegg hadde han med seg Raceroom som kjørte simulatorkonkurranse.

Mange tittet innom og var nysgjerrige på hva dette var for noe, mens andre forsøkte å smyge seg forbi og fortsette med helgens shoppingrunde. Det var stor stas for de yngste å få se en ekte racerbil, og ikke minst prøvesitte. Ofte hørt fra mor eller far til stor fornøyelse: «det er sånn bil som Lynet McQueen, som kjører kjempe fort» 😊

Det var en hyggelig dag på nærsenteret, vi tok en liten prat med pappa Sandberg som synes det er like viktig å promotere sporten. «Vi ønsker flere som har lyst til å kjøre racing» sier Svein Tore Sandberg og håper deres lille opptreden kan føre til mer fokus på motorsport.

Og hvem vet, kanskje har vi en ny racersjåfør blant alle barna som var innom i dag og fikk prøvesitte eller teste simulatoren. Under lørdagens kjøring ble simulator konkurransen vunnet av Robin Loe Nilsen som også hadde dagens beste tid, senterleder Bjarke Juhl fikk æren av å dele ut prisen. I tillegg fikk Henrik Loe Nilsen og Robin Korsmo pris for henholdsvis 2. og 3. plass😊

For Alf Marius sin del skal Altezza’n få en velfortjent vinterferie, og 5. mai er han igjen klar for nye utfordringer. Vi gleder oss allerede til sesongstart 😊

#Streetcars #streetcarsno #Streetcarevent #nmksolør #NMKStreetcars #racing #SandbergMotorsport #alfmariusloesandbeg #gt4 #gt4racing #toyota #toyotaaltezza #altezza #amfieurosenteret #vormsund #raceroom #racerommnorway

Utvalgt innlegg