Oslo Motor Show 2017


Det er den tiden på året igjen da Lillestrøm folket må dele byen sin med motor entusiaster fra hele landet og vel så det.

Oslo Motor Show markerer for mange at sesongen er slutt, nå skal kjøretøyene plukkes fra hverandre igjen og gjøres klare for neste sesong. Arrangørene har i år som i fjor noen riktige godbiter på programmet og vi tok bena fatt og utforsket de fem tettpakkede hallene.

Vi kunne nok ha skrevet side opp og side ned, med 5 fulle haller og show i bakgården skjer det noe hele tiden på et så stort arrangement. Såååå vi har da plukket ut noen godbiter også anbefaler vi deg heller å ta turen til neste år :)

Hall A er i år som i fjor, dedikert til de aller minste entusiastene. Her kan de få prøve trå traktorer i Johnny Virke hjørnet, her finner du Go kart for de litt større barna og både bil og mc dataspill.

I år har stance gjengen fått egen hall. Klown Family, Tbg Stance og Oij Oij er blant de som har fylt hallen. Her er det senkede biler og store felger, i tillegg har de fått besøk av en av årets jubilanter. 60 åringen Nissan Skyline.

Amcar, supersportsbiler, motorsport, gatebiler, klubber, styling & tuning og rekvisita finner man i hall C. Og her står selve juvelen på årets Oslo Motor Show; Arne Fredlys Bugatti Chiron. Ingen vanlig bil på norske veier med andre ord.

Hos E30 Meet kunne man se en av to konseptbiler som ble laget da Tyskland arrangerte OL i Münhen i 1972. Konseptbilene fikk navnet BMW Turbo. Bilen har måkevingedører og er designet som en sportsbil, bare veldig lav. På lørdag var det kongelig besøk hos E30 Meet, Prins Leopold Von Bayern gjestet standen. Prinsen er en prisvinnende racing sjåfør og har en lang merittliste som strekker seg fra 1963 til 1997. Vi stakk innom og fikk autografen 😊

Sonax har også hatt storfint besøk i helgen av amerikanere John D’Agostino. D’Agostino er en meget kjent bilbygger og har i likhet med Prins Leopold en lang merittliste. D’Agostino har mottatt en rekke gjeve priser og har deltatt på flere SEMA show. (SEMA vet dere, den lille bilmessen i Las Vegas…. 😉 ). Gjennom bekjentskaper på SEMA har D’Agostino har utført custom jobber på tre Elvis-Cadillacer og varemerket hans er krommede eikefelger.