Årets bil Norwegian Tuner Awards 2017

For første gang har vi (endelig) ei jente som stikker av med prisen årets bil. Kristine Sandvik Vaabenø er bare 15 år, men allikevel stolt eier av en strøken Honda S2000, 2001 modell. 15 åringen er fra Heimdal i Sør Trøndelag, og begynte sin karrière som sjåfør da hun som 10 åring begynte å kjøre Go Kart. Det ble tidlig klart at ungjenta ikke var interessert i hest som andre ungjenter, men i bil og drifting. For 2 år siden ble Honda’n kjøpt inn og i sommer kunne Kristine endelig sette seg bak rattet. Det har blitt en del prøvekjøring og trening på Frøya og Lånkebanen. Kristine har en spennende fremtid foran seg og vi gleder oss til å følge Kristine videre.

Og bilen… jo den er strøken som fy!!

Honda S2000, 2001 modell

Eksteriør/lakk

Sort lakk og rosa glitter folie. De små detaljene er lakkert rosa.

Motor og drivverk

Viper 10 motor, original fra Dodge Viper med 507hk og 720Nm, fuel system fra Bosch.

Justerbare coilovers og senkesett.

Dekk/felg

Cosmis felger 9x17’’ og Toyo dekk.

Interiør

Sparco stoler, Sabelt belter, QSP ratt og Karbon plater. Speedomenter og girkasse fra samme bil som motoren er hentet fra.

#norwegiantunerawards #nta #streetcarsno #Streetcarevent #streetcars #NMKStreetcars #girldrifter #drifting #honda #tunerawards

Utvalgt innlegg