Norgesmester Alf Marius Loe Sandberg


Til tonene av Flåklypa Grand Prix rullet Seven bilene ut på banen for å gjøre opp om tittelen Norgesmester i klassen Seven Racing. Hvordan det gikk? Les videre da vel…

Årets siste NM runde i Racing ble avholdt nå i helgen på Vålerbanen. Alf Marius Loe Sandberg hadde bestemt seg for å stille i to klasser under helgens konkurranse, både i GT 4, hvor vi er vant til å se unggutten, og i klassen Seven Racing med sin brors gamle bil.

Etter en litt humpete start på årets sesong med en bil som ikke var helt med på notene har Sandberg virkelig fått fart på Toyota’n. Foran helgen lå han 44 poeng bak lederen i GT 4 og håp om seier sammenlagt var i en temmelig tynn tråd. Det hindret ikke Sandberg i å trå til med hele 3 seire av 3 mulige i klassen. Dermed endte Sandberg på en flott andre plass sammenlagt bak vinneren Per Støldal. I tillegg ble det personlig rekord på Vålerbanen med 1.00.792.

Også var det denne Seven Racing klassen da… Og ja jeg tulla ikke da jeg skrev til tonene fra Flåklypa Grand Prix, nærmere bestemt scenen da racerbilene kjører ut til start. Litt sånn var det også med Seven bilene denne søndagen på Vålerbanen der de kjørte warm up runde før start med Flåklypas engasjerte kommentator i bakgrunnen. Dog var det ingen asfalt som krøllet seg opp ved start 😊

12 runder skulle førerne kjøre på Vålerbanen før Norgesmesteren kunne krones. Fra start av smatt Sandberg ut fra startsporet og gikk rett i ledelsen. Det ble noen nervepirrende runder mens konkurrenten Dennis Moen nærmet seg tidel for tidel. Men drøye 2 runder før mål gikk det galt for Moen og Sandberg kunne rulle inn til sin første tittel som Norgesmester til ellevill jubel fra oss på tribunen 😊

Vi gratulerer Alf Marius så mye med seieren og nå gleder vi oss enda mer til neste år 😊

Alf Marius og pappa/sjefsmekaniker Svein Tore

Pressen må få sitt (og ja, ikke bare oss :) )

NMK avd. Streetcars på plass på Vålerbanen :)

#Streetcarevent #Streetcars #gt4 #racing #streetcars #streetcarsno #SandbergMotorsport #alfmariusloesandbeg #toyota #toyotaaltezza #NMKStreetcars #nmkambassadør #teamscevent #nmksolør #vålerbanen #racingnm #sevenracing #norgesmester