Første dag på Rudskogen Motorfestival

Denne helgen er vi (blant annet) på Rudskogen Motorfestival. Vår ambassadør Alf Marius Loe Sandberg kjører Racing NM runder denne helgen. Det er vel slik at vi snart kan skrive at i tradisjonens tro, helgen starter med problemer. Et girkasse havari satte en stopper for trening / kval, men med god hjelp fra familie, ble en ny girkasse kjørt ned til Rudskogen og montert i ekspressfart. 

Alf Marius rakk akkurat første finale - og måtte stille i siste startspor. En helt sinnsyk opphenting starter og Alf Marius endte bare tiendedel bak vinneren. Makan til spennende race har man ikke sett maken til på lenge og undertegnede var på gråten over den sinnsyke kjøringen Alf Marius på 17 år viste. At denne gutten kommer til å nå langt, er det INGEN tvil om! 

Sjekk Facebook siden til Street Car Event og se videoen. 30 minutter du virkelig vil kose deg med! 

Lørdag avsluttes med taxikjøring og vår salgssjef Mariel får endelig lufta seg litt på banen. 

Lettere skremt kanskje? 

 Vi ser frem til finale 2 i morgen - DA SKAL VI VINNE!!! 


Utvalgt innlegg