Problemer for Alf Marius i første finale

Et mindre villig nav satte en stopper for Alf Marius i første finaleløp under RacingNM på Rudskogen lørdag. Nye deler er underveis og vi håper å rekke neste finale kl.18. 

Se videoen fra da vi sende live fra bilen til Alf Marius på våre Facebooksider. 

Kl.18:52

Svein Tore og Simen rakk å hente deler fra delebil og bilen ble klar til finale 2. Alf Marius startet i siste startposisjon for GT4 og kjørte seg etterhvert opp til en 3.plass. Det vil si et meget godt utgangspunkt for morgendagen. 

Søndag:

Alf Marius tok en fantastisk start og tok ledelsen i GT4. Ledelsen holdt helt til nest siste runde hvor Alf Marius kommer i en gul-sone langsvingeb og Per Stølan tar inn ledelsen Alf hadde på 4 sekunder. I enden på langstrekket prøver Per seg på en innersving - hvor teamet mener det definitivt ikke er plass. Det resulterer i at Per gir Alf Marius en aldri så liten dytt i rompa som gjør at bilen får slengt og Alf Marius mister dyrebare sekunder. Kampen ender med at Per Stølan tar 1.plass og Alf Marius tar 2.plass. Sammenlagt etter helgen er Alf Marius på en delt 2.plass i RacingNM. 

Neste runde er første helgen i september under Rudskogen Motorfestival. Du bør absolutt ta turen å oppleve action på kloss hold! 

Vi gratulerer Alf Marius med en flott gjennomført helg! 


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Ingen tagger enda.