Vellykket på Verdal Motorsenter


Det ble en særdeles hektisk helg på den helt nye Kvernmo Motorsenter utenfor Verdal 30.april - 1.mai. Orkan i kasta fredag under opprigg samt flere timers langt strømbrudd, gjorde forberedelsene til en spennende affære.

Malin og gjengen jobbet hardt med å få bilen klar til Verdal - noen småproblemer var det, men humøret er på topp som alltid. TV2 fulgte også Malin gjennom helgen. Vi gleder oss til å se resultatet.

Fredag startet riggingen til det som skulle være SC Events første store banekjøring og utstillingsevent. Værgudene var lumske som alltid i Trøndelag og viste sitt "lune" humør så til de grader. Planen var 20 meter telt - det ble 10 meter, etter at orkan i kastene klarte å knekke flere av festene. Vinden løyet heldigvis etterhvert - men da kom strømbruddet som varte utover kvelden. Forberedelsene til lørdagens event ble derfor kraftig amputert, og stresset tok noen og enhver

I løpet av helgen kunne man også sitte på både driftingbil og Evo - og det var lange køer.

Alle ble nok, i tillegg til de utfordringer man hadde fredag, tatt på sengen av det antall besøkende som skulle komme i løpet av lørdag formiddag. Det satte et voldsomt press på teamet, som tok utfordringen på strak arm. Vi må samtidig takke publikum og sjåfører for den tålmodighet dere viste tross alt. En ny opplevelse for en gjeng som tidligere kun har arrangert bilutstillinger - man kan trygt si at vi lærte masse som vi tar med oss til neste event. For neste event, det kommer.

Samtidig denne helgen var det første møte ansikt til ansikt for vårt drifteteam. Lena Charlotte, Iren, Malin og Malin viste frem sine takter på en helt rå driftingbane. Stemningen ble satt og vi gleder oss til å få litt bedre tid sammen på Gatebil Våler.

Norwegian Tuner Awards første runde fant sted på Kvernmo Motorsenter. Bedømmingen var vanskelig - og nivået på bilene i Midt-Norge er høyt.

Norwegian Tuner Awards Runde 1 ble avholdt denne helgen og her er resultatene: Best Performance Car: Audi R8, Daniel Haugan Best Eninge: Volvo 240, Geir Rosmo Best European: BMW E46, Andreas Vippstad Best Interior: Opel Ascona, Harald Ranheim Best I.C.E: VW Beetle, Vidar Svinsås Best Female Ride: Toyota Celica GT4, Dina Fredriksen Best Old School: "Volvosteffe", Stefan Svensson Best Paint: VW Golf, Kenneth Arntzen Best Asian: Subaru BRZ, Ola Idar Bjerkseth Best American: Ford 1934, Roger Backlund Best in Show: Ford Mustang, Trond Olsen Deltagelse Oslo Motor Show: Opel Kadett, Harald Ranheim

Lørdag kveld ble det også arrangert Breisladd-konkurranse og det var en meget tøff fight blant sjåførene. Topp 5 var usedvanlig vanskelig å kåre - mens alle som gikk til topp 3, hadde noen småfeil i sine runs. Men Top 3 ble det - og her er oversikten:

1.plass: Steffen Tomasdal, Toyota Supra 2.plass: Fredrik Sandtrø, Nissan S13,4, Team Gårdsdrift 3.plass: Kent Olsen, BMW E36

#streetcarsno #nmkstreetcars #teamsc #verdalmotorsenter #teamsce #teamnmkstreetcars #teamnmk #teamsce #nmkambassadør #nmkStreetcars