Trond Olsen

SC Event har alltid vært opptatt av å vise bredden i det norske bilmiljøet og derfor har man også bevisst jobbet på tvers av de typiske stereotypene; gatebil og amcar.

I år viser vi frem en bil som har det beste fra begge – en Ford Mustang med BMW M3 for- og bakstilling og ikke minst, en 6.8l Ford V10 motor med twin turbo under panseret! Bilen veier 1440 kg med 50/50 vektfordeling. Ordet «tireslayer» vil få en HELT ny betydning. Bilen er bygd de siste to år av Trond Olsen fra Trondheim. Den ble premierevist for to år siden, men Trond var ikke helt fornøyd og visste at den kunne bli enda bedre. Perfeksjonismen tok derfor overhånd – og nå, to år etter, er vi igjen klar for ny premierevisning. Denne gang; perfekt og driftssikkert.

#Mustang #Streetcars #teamsc #nmkstreetcars #drift #fast #fordmustang #teamsce #Trondolsen

Utvalgt innlegg