© 2017 NMK Streetcars

May 8, 2018

March 31, 2018

February 11, 2018

November 5, 2017

Please reload

Siste innlegg

Oppgradering av nettsider

August 6, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

Moldestukets Show n´Shine, Vikingeskipet 2017

Hamars storstue Vikingskipet var kulisser da Moldestuket inntok Hedmarksbyen med et av årets store happenings for bilentusiaster. Show’n’Shine dro mange skuelystne til det gamle olympiske anlegget.

Vikingskipet har en god atmosfære som passer godt til mer enn storslåtte idrettsarrangement og the Gathering. Moldestuket hadde gjort en fabelaktig jobb med arrangementet denne maihelgen i Vikingskipet. Her hadde de samlet et nydelig knippe av vel utvalgte biler, mc’er og lastebiler. Nivået var høyt, lakken skinnende blank og stemningen blant utstillere og publikum upåklagelig. Kjøretøyene og deres respektive eiere var hentet inn fra Norge, Sverige, Finland, Tyskland, Nederland og Frankrike.

Som seg hør og bør skulle det selvfølgelig kåres noen vinnere og undertegnede misunner ikke juryen den jobben. Kategoriene det ble kåret vinnere i var Topp 3 MC, Topp 10 Bil, Beste Lastebil, Beste Debut, Moldestuket Ladies Choice, Beste Gatebil, Beste Originalbil, Beste Pro Touring, Beste Stance og Beste Stand/Monter.

 

På vannspeil ved scenen kunne man finne Robert Hoffmans 1930 Ford «Red Hot Attraction». Bilen ble avduket lørdag.

Blant utstillerne fant vi noen god gamle kjenninger og noen helt nye som ble avduket lørdagen. Svein Thore Fossheims Emotion og Øyvind Hekkvangs Cortina har vi «hilst» på tidligere, Cortina’n kåret vi sågar til årets bil i 2015. Meek Custom Couchbuilding har hatt en finger med i begge bilene og gjengen fra Slemmestad var på plass med noen av sine ferdige prosjekt, deriblant Cortina’n og to pågående som vi er meget spente på å se resultatet av.

Johan Erikssons Charger gjorde storeslem på Bilsport Performance and Custom Motor Show. Bilen hadde fått kremplass midt i Vikingskipet og dro mange skuelystne bort til seg.