NMK Raceweekend Rudskogen 2017

NMK Raceweekend ble avholdt på Rudskogen 5-6 mai i strålende sommervær og med sol og lukten av svidd gummi, kan man offisielt ønske sesongen velkommen.

Norsk Motor Klubbs Raceweekend ble avholdt for første gang på Rudskogen 5-6 mai. Og la oss bare si det med en gang, arbeidet med et lignende arrangement for 2018 er allerede i gang.

Sol - "sommer" - og lukten av svidd gummi. Som skrevet i ingressen, sesongen er offisielt i gang. Under de to dagene Raceweekend ble avholdt, har man hatt innslag fra GT-klassene i racing, formula basic, short-car, offroad - og ikke minst, kjøring for deg som ønsker å teste bilen under kontrollerte former. I tillegg til banekjøring, ble første runde i Norwegian Tuner Awards avholdt lørdag (kommer egen artikkel på vinnerne).

NMK avd. Streetcars fikk i løpet av helgen flere medlemmer - men vi ønsker oss enda flere. Bli medlem du også og bli en del av fellesskapet i NMK Streetcars. Vi lover noen spennende medlemsgoder i tiden fremover, så nøl ikke - meld deg inn i dag.

Vi i NMK Streetcars vil takke alle for en fantastisk helg, spesielt alle funksjonærer som holdt ut i mange timer i stekende sol. Vi deler noen bilder tatt av Svidd Gummi ved Carl C. Bronken med deg, her er det bare å nyte.

Vi gleder oss til fortsettelsen