May 8, 2018

March 31, 2018

February 11, 2018

November 5, 2017

Please reload

Siste innlegg

Oppgradering av nettsider

August 6, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

Winter in the US: Christmas and X games

Da er han tilbake igjen med nok et reisebrev, Alexander Kristiansen fra Backyard Engineering har en full timeplan og vel så det. Les mer om jul i California, X Games og skoleprosjekt!

Da var jeg tilbake nok en gang, denne gang med del 3 av mitt USA-opphold. Som mange sikkert fikk inntrykk av i del 2, så sitter vi sjeldent stille og det er lite som har endret seg siden sist.

 

Ettersom 2016 nærmet seg slutten og juleferien stadig kom nærmere, fikk jeg spørsmål av en kompis om jeg hadde tenkt meg hjem i jula. For min del så var det å reise hjem i juleferien lite aktuelt med tanke på blant annet reisetider og varigheten på ferien. Så på bakgrunn av det, fikk jeg spørsmålet om jeg ville være med til California å feire jul på amerikansk vis med hans familie. Jeg var naturlig nok ikke vond å be, jul i 20 grader og sol? Ja takk!

Dette var helt klart en «annerledes-jul» for min del, og et tydelig eksempel på at «Southern Hospitality» også er veldig tilstede i øst. Det å få være med på julefeiring som en kompis, men allikevel bli inkludert som familie, det var ganske så stort.

Mellom jul og nyttår er det jo, som alle vet, et par dager som må fylles med et eller annet. Vi fant ut at en liten tur i skibakken hører med, ja, skibakken, you can have it all in America. Uten noe som helst egnet skiutstyr tok vi en tur til Big Bear Ski Resort for å stå på litt ski, og mest for afterski. Dagen derpå kom vi fort til enighet om at en roligere dag var velkommen, dermed ble det en tur til Universal Studios. Etter en lang dag med filmeffekter og alt for mye sukker satte vi kursen mot West Hills. På vei tilbake fant vi ut at vi skulle fylle resten av dagene med motorsykkelkjøring og strandliv. Med andre ord, en helt innafor jul! 

 

Mot slutten av Januar fant vi nok en gang ut at det var på tide å finne på noe litt utenom det vanlige, så da ble det skitur til Jackson Hole. Om man er glad i å stå på ski/snowboard så er dette helt klart et «must» å oppleve, med 116 forskjellige løyper og et fantastisk landskap. 
Lite tips! Om du vurderer å lære deg å kjøre snowboard, så vil jeg anbefale å starte et annet sted. Det lærte jeg «the hard way», etter å ha spist MASSE snø var 6 timer i bil lenge!