Malin Riise Olsen


Malin er nå blitt 21 år gammel og jobber som apotektekniker for Apotek1. Som vi nevnte i innledningen, startet Malin med motorsport, nærmere bestemt dragracing. Med resten av Team Olsen racing og drifting, så måtte det jo bare gå slik. - Jeg startet med en Honda Chopper og kjører i dag en Suzuki GSXR 1000 turbo, sier Malin. Hun har vært norgesmester to ganger og en sølvmedalje i norgesmesterskap. Fra Sverige har hun tittel Scandinavisk mester og Nordisk mester i dragracing.

- I 2012, når jeg ble 18 år gammel startet jeg med drifting. Kjører en rosa BMW M3 E36 med kustlakkering av bilder fra kjente skrekkfilmer, forteller Malin. Hun er nemlig ei jente som digger skrekkfilmer. Malin har kjørt samme bil siden hun startet – og noen kjenner kanskje igjen bilen fra filmen Burning. Det var ikke driftingbilen, men hennes private, som for øvrig er lakkert likt som driftingbilen. -Nytt av året er styrekit – ellers holder bilen meget bra, sier Malin. Hennes plan for 2016 er kjøring på SC Events arrangement i Verdal 30.april til 1.mai, alle treff hos Gatebil og Sommertreff i Mo i Rana. Og bare for å ha nevnt det – i tillegg til drifting, kjører Malin fortsatt aktivt i dragracing! Vi er intet mindre enn imponert og gleder oss til fortsettelsen med Malin og de andre i Team Olsen. Følg gjerne Malins ferd på Facebook, Team Olsen Racing – Instagram: team_olsen_racing eller hennes privat Instagramprofil Malinroro Vi ønsker henne hjertelig velkommen til Team SC Event!

#girldrifter #drift #drifter #MalinOlsen #teamsc #teamsce #streetcarno #streetcars #nmkstreetcars #teamnmk #nmk

Utvalgt innlegg