May 8, 2018

March 31, 2018

February 11, 2018

November 5, 2017

Please reload

Siste innlegg

Oppgradering av nettsider

August 6, 2017

1/1
Please reload

Utvalgt innlegg

Oslo Motor Show 2016 - motorfest i Lillestrøm

Når røykskyen står opp bak Norges Varemesse vet du at Oslo Motor Show har åpnet dørene. Arrangørene hadde i år som tidligere, et tettpakket program med tittelen Biler, Børning og Brudepar. Brudepar sa du? Å ja da...

Tekst: Torill Arnesen
Foto: Henrik Oulie og Torill Arnesen

 

Mye er det samme som tidligere, Johnny Virker og Harald Huysman var på plass i hall A til barnas store glede. AmCar hadde egen utstilling i hall B, hvor de år også hadde invitert med seg ikke amerikanske biler. De ulike forhandlerne har sine vante plasser, bassen durer i veggene i hall C, de litt eldre utgavene av biler og MC'er finner du i hall D og de riktige tungvekterne på veiene i hall E. 

Vi var som vanlig på plass i hall C, i år hadde vi med oss to show 'n' shine biler og to av våre atleter, samt en av Norges beste RC driftere. Harald Bæverfjord Ranheim fikk vist frem sin flotte Opel Ascona B og Carl Robert Evensen laget et fantastisk show med sin Mini Cooper Cookie Monster. Evensens høyre hånd delte ut kjeks iført Cookie Monster kostyme til stor glede for store og små. Noen av de minste blant publikum synes nok det ble litt skummelt, men ikke noe en liten kjeks kunne rette på. Alf Marius Loe Sandberg og Andréas Olsson var på plass med sine biler, Sandbergs Toyota Altezza og Olssons Nissan Silva S15. Og som en liten prikk over i'en, vår femte mann på standen, Emil Johansen Reinsborg med sine RC drifte biler.

I tillegg til vår egen stand hadde vi strødd et pent lite knippe av teammedlemmer og klubbmedlemmer rundt i hallene og glassgaten. Malin Riise Olsen var på plass med sin BMW M3 E36 og motorsykkelen en Suzuki GSXR 100 turbo. Trond Olsen var på plass i hall B med sin Ford Mustang og klubbmedlem Tore Jønsberg stod i D hallen med sin Audi TT. I tillegg kunne du finne Nils Petter Flatin Langslet med sin BMW M3 Touring E46 i hall C og ute i glassgaten stod Heidi Frydenhaug med sin Ford Mustang NTCC.

Arrangørene hadde gjort en veldig bra jobb med å sy sammen et program med noe gammelt og noe nytt. Lørdagen er den store messedagen og publikum strømmet til messehallene. Og mens drifterne snodde seg ute bak varemessa gjestet Finansminister Siv Jensen B hallen sammen med Samferdelsesminister Ketil Solvik-Olsen. I hall D ble det arrangert bryllup i ekte Las Vegas stil. Dagens brudepar møttes på messen i fjor og i år ga de hverandre sitt ja foran de fremmøtte og Kjell Elvis.