Bli medlem i NMK Streetcars 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norsk Motor klubb ønsker å sette fokus på en målgruppe som til nå har fått ufortjent lite fokus. Noen velger å kalle de rånemiljøet - men de er så mye mer. De som i dag har en utstillingsbil, hverdagsbil eller banebil som ikke kjører organisert, har falt mellom to stoler inntil NBF valgte å sette fokus på de i de senere år.

NMK ønsker å være med å løfte disse opp og frem i lyset og innledet derfor et samarbeid med Streetcars.no. 

Ønsket til både Streetcars.no og NMK er å samle bilmiljøet. Spesielt fokus vil det være på motordager - åpne dager på baner rundt omkring i landet hvor du kan ta med din bil å kjøre på bane med engangslisens, slik at du har gyldig forsikring.

NMK Streetcars vil samarbeide med den lokale NMK klubben og tilby motordager med fokus på sikkerhet, interesse, samhold og læring. Dette skal være events som gjerne blir steget videre i forhold til racing, drifting, rally o.s.v. I tillegg til biler på banen, vil NMK Streetcars også fokusere på biler utenfor banen.

Dette vil være en vei inn i motorsporten for de som pr. i dag kanskje ikke helt definerer seg som motorsportutøver, men som helt klart kan finne veien inn blant NMK klubbene eller som bare har lyst til å være funksjonær, en bilinteressert, en bilbygger eller en som hare har en hobby med bil og motor. 

Ingen aldersgrense!

Emil J. Reinsborg (15) er en av våre yngste medlemmer. Han har allerede utmerket seg stort i RC Drift og skal snart ut og ratte fullskala bil. Vi gleder oss til å følge Emil videre.

Gjennom medlemskapet har du tilgang til en rekke rabattavtaler og vi jobber kontinuerlig med å skaffe nye samarbeidspartnere. Vi er over 14.000 medlemmer og sammen er vi sterke. 

MEDLEMSKAP
 

*Senior (fra det år man fyller 18)
*Junior (til og med det år man fyller 17)
*Familiemedlem (til hovedmedlem senior eller junior)
*Pensjonistmedlem (fra det år alminnelig pensjonsalder starter).


OBS: Skal man ha førerlisens tilknyttet Norges Bilsportforbund må man inneha et junior eller seniormedlemskap. Familiemedlemskap er da ikke godkjent. Dette gjelder ikke ledsagerlisens. Da kan man ha familiemedlemskap som tidligere.

Bli medlem i NMK Streetcars på NMKs hjemmesider. Velg "NMK Streetcars" som klubb og under gren skriver du "streetcars". Klikk her for å melde deg inn i dag. 

Medlemskapet koster kr.600,- pr.år.